Kuidas deaktiveerida Messenger - Facebook Messenger

Võite deaktiveerida ja isegi kustutada Facebooki, kui olete suhtlusvõrgustikust väsinud ja kui leiate, et see pole kaugeltki tervislik mõju teie vaimsele tervisele. Facebooki deaktiveerimine ja kustutamine on üsna lihtne, kuid sama ei saa öelda, kui soovite Facebook Messengeri deaktiveerida. Selles artiklis räägime teemal Kuidas deaktiveerida Messenger - Facebook Messenger. Alustagem!





Facebook Messenger töötab ka siis, kui olete oma deaktiveerinud Facebook konto. See on osaliselt tingitud sellest, et Facebook Messenger eksisteerib teenuse ja rakendusena väljaspool Facebooki. Tegelikult saate Messengeri kasutamiseks kasutada oma telefoninumbrit, mitte oma Facebooki kontot.



Deaktiveerige Facebook Messenger

Kui kasutate Facebook Messengerit oma Facebooki kontoga, peate enne Facebook Messengeri deaktiveerimist kõigepealt oma Facebooki konto deaktiveerima. Kui soovite Facebook Messengerist lahti saada ilma Facebooki deaktiveerimata, on teie ainus võimalus vestluse välja lülitada. Lisaks saate deaktiveerida Facebook Messengeri ainult ühest selle nutitelefoni rakendusest. Veebiliidesel pole deaktiveerimisvalikut.

Avage Facebook Messenger oma iPhone'is või Android-telefonis. Seadete avamiseks klõpsake ülaosas oma profiilipildil. Kerige alla ja puudutage valikut Juriidilised ja eeskirjad.



Ekraanil Legal & Policies näete valikut Deaktiveeri Messenger. Puudutage seda ja sisestage oma parool. Kui olete kinnitusekraanist möödas. Puudutage nuppu Deaktiveeri.



See inaktiveerib Facebook Messengeri tõhusalt. See ei kustuta ega varja siiski ühtegi teie vestlust. Teised inimesed, kellega teil on vestlusniidid, saavad ikkagi vestlusajalugu lugeda.

Edasi | deaktiveerige messenger

Kui soovite kunagi Facebook Messengeri uuesti kasutama hakata, peate vaid uuesti sisse logima ja teil on hea minna. Tundub, et oma Facebook Messengeri konto kustutamiseks pole muud võimalust kui ainult rakenduse kustutamine sellest. Kui teie Facebook Messengeri konto on seotud teie Facebooki kontoga, siis Facebook Messengeri kustutamiseks kulub teie Facebooki konto kustutamine.



kuidas saata sõbrasoovitusi facebookis

Tundub, et pole mingit võimalust oma Facebook Messengeri kontot käsutada nii, et kogu teie vestlusajalugu oleks sellega kaasas. Kui kustutate oma Facebooki konto, on võimalik, et vestlusniidil ei kuvata enam teie nime ja profiilipilti. Kuid kui kasutate sõnumiteenuse jaoks telefoninumbrit, ei pruugi teil olla võimalust oma konto kõiki jälgi kustutada.



Kui üritate Facebook Messengeris kedagi vältida. Võite proovida need blokeerida või oma aktiivse oleku välja lülitada ja kviitungeid lugeda.

Järeldus

Hästi, see oli kõik inimesed! Loodetavasti teile meeldib see deaktiveerida messengeri artikkel ja leida, et see on teile kasulik. Andke meile selle kohta tagasisidet. Ka siis, kui teil on selle artikliga seotud täiendavaid päringuid. Seejärel andke meile sellest teada allpool olevast kommentaaride jaotisest. Võtame varsti teiega ühendust.

Head päeva!

Vaata ka: Kuidas parandada OBS-i musta ekraani salvestamise ajal Windows 10-s