Mis juhtub, kui keegi blokeerib teid WhatsAppis

Kas keegi blokeerib teid WhatsAppis? Kahtlemata, WhatsApp on hämmastav ja imeline looming. See on kiirsuhtlusrakenduste püha graal. Kuid mõnikord võib see ka ärritada. Näiteks kui kaubamärgid hakkavad teid reklaamide kaudu rämpspostitama või kui inimene saadab soovimatuid tekste.





Sellistes olukordades on hea neid kontakte vaigistada. Kuid kontakti summutamisest kindlasti ei piisa. Sel juhul saate kontakti blokeerida, kuna kellegi blokeerimine on üsna erinev, siis vaigistamine erineval viisil.



Kuid kas teadsite, mis juhtub pärast kellegi blokeerimist WhatsAppis? Kas see blokeeritud inimene saab teile helistada või teie profiilipilti vaadata? Kui soovite teada vastust kõigile neile küsimustele, sukelduge allpool!

Keegi blokeerib teid WhatsAppis -> kontrollige Whatsappi eelmist kirjet

WhatsApp



Kellegi blokeerimine ei mõjuta tema varasemaid tekstsõnumeid ega meediumifaile, kuna ta jääb teie mobiiltelefoni seni, kuni te tema käsitsi eemaldate.



Uued tekstsõnumid

Kui soovite asju privaatsena hoida, ei saa WhatsApp teha nähtavaks, et üks on blokeeritud. Seega vaatab blokeeritud inimene endiselt sisestuskasti ja saadab sõnumi, kuid neid ei saa teile saata.

Pärast kellegi blokeerimist võite kaotada ka võimaluse temaga WhatsAppis ühendust võtta. Ja kui soovite sõnumit saata, hoiatab WhatsApp teid, et soovite selle inimese esmalt deblokeerida.



Blokeeritud kontakti varundamine ja kuvamine

Pärast kontakti deblokeerimist ei saa konto blokeerimise ajal saadud sõnumeid teie mobiilseadmes kuvada. Neid kirju ei saa tuua.



Kui räägime blokeerimisest ja deblokeerimisest, siis võib-olla te ei tea, et VPN-teenused, näiteks NordVPN, võimaldavad teil blokeerida mõned teenused, mis võivad olla blokeeritud teie Interneti-teenuse pakkujate kaudu. Samuti aitab see Internetis anonüümseks jääda. Me soovitame NordVPN tohutu serverivõrgu ja turvakaitse eest.

Lugege kviitungeid

Kui soovite kokkuvõtteid teha, pakub WhatsApp sõnumi kviitungi kuvamiseks kolme tüüpi puuke või linnukesi. Üks hall märk näitab, et sõnum saadeti. Kuid kahekordne hall linnuke tähistab seda, et sõnum edastati ja surmava sinise puugimärgi all mõeldakse, et keegi luges seda sõnumit.

Kui blokeeritud inimene teile tekstisõnumeid vaatab, kuvatakse see inimene ühte halli linnukest, kui sõnumit teile ei edastata.

Ei helista ega helista

Samuti helistab blokeeritud inimene endiselt teie WhatsAppi numbrile, kuid WhatsApp ei saa teid sellest hoiatada. See tähendab, et teie pool ei tule sissetulevat kõnet. Samuti ei helista te blokeeritud kontaktile enne, kui selle kontakti deblokeerite.

Staatus: võrgus ja viimati nähtud

WhatsAppis on kahte tüüpi olekut: viimati nähtud või võrgus. Kui olete WhatsAppis aktiivne, st kui rakendus töötab esiplaanil, näevad teie WhatsAppi kontaktid teie olekut võrgus. Viimati nähtud olek näitab viimast korda WhatsAppi kasutamist. Kuigi saate viimati nähtud oleku keelata, ei saa te veebiolekut välja lülitada.

Kuid pärast kellegi blokeerimist ei saa ta enam vaadata, kui olete võrgus. Olekuala teie nime all vestlusniidis ilmub tühjaks. See võib kehtida ka teie poolt. See tähendab, et te ei saa vaadata ka nende veebistaatust.

Kellegi blokeerimine takistab võime näha viimati nähtud. Mõlemad ei saa teineteise viimati nähtud vaatamist.

Profiili pilt:

Alati, kui blokeerite kellegi, ei saa ta teie profiilipilti vaadata, vaid vaatab teie kontakti jaoks vaikeprofiili WhatsApp.

Siiski saate vaadata ka blokeeritud isiku praeguseid ja tulevasi profiilipildi värskendusi, kuni need teid ka blokeerivad.

Teave ja olek

Noh, WhatsApp pakub ka ajutise staatuse ehk lugude privaatsus- või turvaseadeid. Kui blokeerite kellegi, ei saa see inimene meie lugusid ega olekut vaadata.

Samamoodi peidetakse teie tekstiline olek või teave blokeeritud kontakti eest. Samuti on nende teave About teile nähtav. Saate vaadata kõiki selles tehtud muudatusi.

Erinevad rühmad

Noh, vestlusgrupid ei muutu pärast kellegi blokeerimist. See tähendab, et mõlemad saavad vaadata oma ühiste rühmade sõnumeid.

Kas arvate, et blokeeritud kontakt on teie kontaktidest eemaldatud?

Ei. Kontakti blokeerimine ei saa teda kontaktide loendist ega telefoniraamatust eemaldada. Kontakti eemaldamiseks peate need oma telefoni kontaktide loendist kustutama.

kontrollige, kas alglaadur on lukustamata

Keegi blokeerib teid WhatsAppis -> kuidas:

Kui soovite kellegi oma mobiiltelefonis blokeerida, klõpsake WhatsAppi paremas ülanurgas asuvat kolme punkti ikooni. Avage jaotis Seaded> Konto> Privaatsus> Blokeeritud kontaktid. Klõpsake ikooni Lisa ja valige kontakt, mille soovite blokeerida.

IPhone'is minge jaotisse Seaded> Konto> Privaatsus> Blokeeritud> Lisa uus. Seejärel valige kontakt, mille soovite blokeerida. Kui soovite deblokeerimise tühistada, korrake samme ja eemaldage kontakt blokeeritud loendist.

Kui soovite tundmatud numbrid blokeerida, liikuge vestlusesse ja klõpsake valikul Blokeeri.

Vaadake, kes teid Whatsappis blokeeris

Pole ühtegi otsest viisi ega rakendust, mis võimaldaks teil kontrollida inimesi, kes teid blokeerisid. Kui aga arvate, et keegi teid blokeerib, on aeg kontrollida midagi, mis juhtub siis, kui keegi teid blokeerib.

Esialgu kaob veebis olek või viimati nähtud. Seejärel saate oma sõnumite jaoks ühe linnukese ja lõpuks ei saa te kontakti profiilifotot vaadata. Kui kõik need tõeks saavad, võib see näidata, et olete blokeeritud.

Alternatiivne viis blokeerimise kontrollimiseks on grupi loomine ja selle inimese lisamine. Kui saate neid hõlpsalt lisada, tähendab see, et nad ei saa teid blokeerida. Kui te ei saa neid lisada, siis on see halb, kuna olete blokeeritud.

Järeldus:

Siin on kõik selle kohta, mis juhtub, kui keegi teid WhatsAppis blokeerib. Kellegi blokeerimine on üsna lihtne või lihtne. Kuid kellegagi suhtlemise ignoreerimine on keeruline samm. Te ei saa saadetud sõnumeid alla laadida ega blokeeritud inimese profiilifotot märkida. Nii et mõelge hoolikalt läbi, enne kui kellegi blokeerite.

Lisaküsimuste ja küsimuste korral andke meile sellest teada allpool olevas kommentaaride jaotises!

Loe ka: