Kuidas Facebooki kontot kustutada või desaktiveerida?

Noh, see küsimus meid enam ei üllata, sest oleme näinud palju vaidlusi sotsiaalmeedia hiiglase Facebooki ümber. Nagu öeldud, on Facebooki konto kustutamiseks palju põhjuseid. Või isiklikust huvist veebipõhise privaatsuse vastu või lihtsalt sellepärast, et soovite enda kõrvaldamisega aega säästa. Seetõttu oleme siin mõned lihtsad meetodid teie Facebooki konto kustutamiseks.





Kuidas Facebooki kontot deaktiveerida või kustutada?

Kui mõtlete Facebookist lahkuda, pole te üksi. Kasvav mure tervist mõjutavate sotsiaalvõrgustike pärast sunnib inimesi platvormilt lahkuma. Suhtlusvõrgustikud nagu Facebook ei ole mitte ainult vaimsele tervisele kasulikud, vaid takistavad ka pikaajalist tootlikkust. Teised võimalikud põhjused Facebookist lahkumiseks on usaldus- ja privaatsusprobleemid. Sellest hoolimata juhendame selles artiklis teid oma Facebooki konto kustutamiseks või desaktiveerimiseks. Kuid enne alustamist peame teadma, mis vahe on Facebooki konto kustutamisel ja desaktiveerimisel.



Loe ka: Kuidas lahendada Google Play poe allalaadimise ootel probleem

Facebooki konto kustutamine vs desaktiveerimine

Facebooki konto kustutamine ja desaktiveerimine on kaks erinevat asja. Konto deaktiveerides saate peita oma kohaloleku Facebookis. Kuigi eemaldamine eemaldab selle platvormilt täielikult.



Tegelikult pole Facebook ainult piltide ja olekuvärskenduste kogum; See on palju enamat! Kõik teie kontaktid, ühendused, rakendused ja seotud mängud. Seetõttu peate selgelt teadma, millise otsuse soovite teha. Soovitame teil esmalt oma konto deaktiveerida ja kontrollida, kas olete midagi olulist kaotanud. Mis juhtub, kui kaotate juurdepääsu rakendusele, mis kasutab Facebooki autentimisteenusena? Seetõttu on alati hea olla ettevaatlik.



Mis saab pärast FB konto deaktiveerimist?

  • Saate oma konto uuesti aktiveerida, kui soovite naasta.
  • Inimesed ei näe teie ajalugu ega saa teid Facebookist otsida.
  • Teatud teave, näiteks saadetud sõnumid, võib teistele nähtavaks jääda.

Mis juhtub, kui kustutad oma FB konto?

  • Pärast kustutamise lõpetamist ei saa te enam sisse logida. Täitmiseks on vaja 30 päeva.
  • Varundussüsteemidesse salvestatud andmete täielikuks kustutamiseks võib kuluda kuni 90 päeva. Kuid teie teave ei ole sellel perioodil Facebookis juurdepääsetav.
  • Teie sõpradel võib siiski olla juurdepääs sõnumitele, mille te pärast konto kustutamist saatsite.
  • Konkreetsete materjalide, näiteks kirjete koopiad võivad jääda FB andmebaasi, kuid on ettevõtte poolt näidatud isikutuvastustest eraldatud.
  • Teie sõbrad näevad endiselt teie nime teie sõbraloendis. See on nähtav ainult teie sõpradele ja ainult teie sõprade loendist.
  • Grupi administraatorid saavad aga vaadata teie postitusi ja kommentaare, sealhulgas teie nime.
  • Kui otsustate Messengeri aktiivsena hoida või oma FB-konto deaktiveerimisel Messengeri sisse logida, jääb Messenger aktiivseks. Saate selle hiljem eraldi keelata.

Pange tähele, et Facebook lükkab eemaldamise protsessi edasi 30 päeva pärast teie taotluse esitamist. Eemaldamistaotlus tühistatakse automaatselt, kui logite oma FB kontole uuesti sisse enne tähtaega.

Deaktiveerige Facebooki konto

Nüüd, kui teate, mida deaktiveerimine teeb, on järgmised sammud oma FB konto deaktiveerimiseks:



  1. Kõigepealt klõpsake lingil https://www.facebook.com/deactivate/ otse deaktiveerimislehele navigeerimiseks. Või pääsete lehele ka, puudutades paremas ülanurgas kolmnurga rippmenüüd. Järgmisena peate valima 'Seaded' ja vali 'Kindral' külgribal. Nüüd klõpsake nuppu 'Hallake oma kontot' ja pärast seda klõpsake valikut 'Inaktiveeri oma konto'.
  2. Kui olete eelnevad sammud lõpetanud, palutakse teil turvakaalutlustel parool uuesti sisestada. Järgige juhiseid ja järgige oma otsuse kinnitamiseks juhiseid.
  3. Kui plaanite oma valiku tühistada, saate oma konto uuesti aktiveerida, logides lihtsalt sisse e-posti ja parooliga. Teie profiil taastatakse täielikult.

Loe ka: Kuidas seadet raputada, et taskulamp Androidis sisse lülitada [ilma juureta]



Kustutage Facebooki konto

Enne Facebookiga hüvasti jätmist tasub ehk andmed alla laadida. Sama tegemiseks minge konto seadetesse, nagu on kirjeldatud eelmistes sammudes. Pärast seda puudutage valikut 'Teie Facebooki teave' ja puudutage 'Laadige oma teave alla'. Valige failis soovitud asjad ning jätkake faili loomist ja allalaadimist. Samuti soovitame teil oma kontoga lahti ühendada kõik rakendused ja teenused.

Nüüd, kui olete seda teinud, järgige oma FB konto jäädavalt kustutamiseks järgmisi samme:

  1. Klõpsake Facebooki veebisaidi paremas ülanurgas kolmnurga rippmenüüd ja valige
  2. Valige vasakpoolsel külgribal suvand 'Teie Facebooki teave'. Nüüd puudutage valikut 'Kustutage oma konto ja teave' . Jätkates palutakse teil andmed alla laadida. Tehke seda, kui te pole seda veel teinud, ja vajutage 'Kustuta konto'.

Kui muudate meelt 30 päeva jooksul pärast konto eemaldamise taotluse esitamist, saate protsessi ennistamiseks e-posti ID ja parooliga uuesti sisse logida. Või kustutatakse kõik teie andmed jäädavalt platvormilt ja te ei pääse neile hiljem juurde.