iOS 13 võimaldab teil enne nende jagamist fotode asukoha eemaldada

Iga kord, kui pildistate või salvestate videot oma iPhone'i või iPadiga, kaasneb selle failiga teiega seotud teave, näiteks asukoha koordinaadid.
Mis on probleemiks? Esialgu ei tea keegi, kuid võõras inimene võib näiteks teada oma aadressi, kui tema toas tehtud foto temast satub tema kätte.
s6 sim-kaardi eemaldamine
Kasutaja privaatsuse üle suurema kontrolli saavutamiseks pakub iOS 13 võimalust mitte lisada asukohta iOS-i jagatud fotodele ja videotele.
Pikka aega on olnud võimalik iOS-i kaamera asukohafunktsioon välja lülitada isegi enne foto tegemist ( Seaded> Privaatsus> Asukohateenused> Kaamera ). Kuid me ei soovi seda alati teha, kuna see teave on mõnes rakenduses kasulik. IOS Fotod rakendusele endale meeldib teie fotosid eraldada kohtade kaupa, mis on võimalik ainult siis, kui failidel on asukohateave.
IOS 13 võimaldab teil keelata iga konkreetse foto asukoha lihtsalt jagamiseks. Seega ei pea te süsteemi vaikefunktsiooni välja lülitama ja pilte jälgima.
stock android ei tööta
Foto või video jagamisel näete akna ülaosas valikute linki.
samsungi mobiiltelefoni draiverid
Kui puudutate seda, näete valikut asukohateabe eemaldamiseks sellest failist. Seda rakendatakse ainult jagamise saadetud pildile, muutmata seda, mis jääb teie fotoalbumisse.
Nii säilitate seal oma fotosid ja videoid jagades rohkem oma privaatsust.
IOS 13 on praegu testimisjärgus ja peaks avalikkuse ette ilmuma alles septembris.
Vaata ka: iOS 13 võimaldab teha saidi terve lehe ekraanipildi


