Google'i dokumendi jagamise tühistamine

5. detsember 2019 243 Vaated Google'i dokumendi jagamise tühistamine

See S-tsoon õpetab teile, kuidas Google Doci dokumendi jagamist tühistada. Juhend hõlmab samme Google Doci dokumendi jagamise tühistamiseks arvutist või rakendustest (Androidi ja iPhone'i rakendused).





Sirvi postituste teemasid



kuidas ma alla laadida dlc auru

Google'i dokumendi jagamise tühistamine arvutist

Google'i dokumendi jagamise tühistamine arvutist
  • Ava Google Drive ( Drive.Google.com ). Seejärel logige sisse oma Google'i kontoga.
  • Otsige üles ja paremklõpsake Google Docsi dokumenti, mille jagamise soovite tühistada. Seejärel valige Jaga .
Google'i dokumendi jagamise tühistamine arvutist
  • peal Jaga teistega hüpikaken, klõpsake Täpsemalt .
Google'i dokumendi jagamise tühistamine arvutist
  • Seejärel, kohta Jagamisseaded aknad, all Kes pääseb juurde , klõpsake Muuda .
  • peal Linkide jagamine ekraan, valige Väljas – konkreetsed inimesed ja klõpsake Salvesta .
  • Kui naasete juurde Jagamisseaded ekraanil klõpsake nuppu x logige iga kasutaja kõrval, kellele olete varem juurdepääsu andnud. See kustutab kasutaja loendist.
  • Lõpuks, pärast kõigi e-kirjade loendist eemaldamist (välja arvatud teie oma!), kerige alla ja klõpsake Salvesta muudatused .

Google'i dokumendi jagamise tühistamine Androidi rakendusest

Google'i dokumendi jagamise tühistamine Androidi rakendusest
  • Avage oma Android-seadmes Google Drive'i rakendus.
Google'i dokumendi jagamise tühistamine Androidi rakendusest
  • Seejärel leidke üles Google Docsi dokument, mida soovite jagada, puudutage dokumendi paremas ülanurgas olevat kolme punkti ja valige Jaga .
Google'i dokumendi jagamise tühistamine Androidi rakendusest
  • Allosas Jaga ekraan, all Kellel on juurdepääs , puudutage mis tahes ikooni.
Google'i dokumendi jagamise tühistamine Androidi rakendusest
  • Kui Linkide jagamine on Peal , puudutage seda. Seejärel valige No Access ja puudutage Okei .
  • Kui pöördute tagasi Kellel on juurdepääs puudutage iga kasutaja kõrval olevat noolt, kellega olete varem dokumenti jaganud. Toksake kuvatud valikute loendis No access .
  • Pärast kõigi kasutajate loendist eemaldamist Kellel on juurdepääs see peaks meeldima. Puudutage kõrval olevat noolt Kellel on juurdepääs .
  • Tagasi peale Jaga kui vaatate nüüd ekraani põhja, Kellel on juurdepääs kuvatakse Pole jagatud .

Google'i dokumendi jagamise tühistamine iPhone'i rakendusest

Google'i dokumendi jagamise tühistamine iPhone'i rakendusest
  • Avage oma iPhone'is Google Drive'i rakendus.
Google'i dokumendi jagamise tühistamine iPhone'i rakendusest
  • Seejärel puudutage selle Google Docsi dokumendi paremas ülanurgas, mille jagamist soovite tühistada, kolme punkti ja valige Jaga .
Google'i dokumendi jagamise tühistamine iPhone'i rakendusest
  • Allosas Jaga ekraan, all Kellel on juurdepääs , puudutage mis tahes ikooni.
  • Seejärel, kohta Kellel on juurdepääs ekraan, kui Linkide jagamine on Peal , puudutage seda ja valige Lülitage lingi jagamine välja .
  • Lõpuks Google Doci dokumendi jagamise täielikuks tühistamiseks iga loendis loetletud kasutaja kohta Kellel on juurdepääs , puudutage kasutaja kõrval olevat noolt ja valige Eemalda inimene .
  • Pärast kõigi varem dokumendile juurdepääsu saanud inimeste eemaldamist puudutage kõrval olevat noolt Kellel on juurdepääs .
  • Kui naasete juurde Jaga ekraanil, puudutage nuppu x kõrval Jaga .

Olenemata sellest, kas soovite Google Doci dokumendi jagamise arvutist või mobiilirakendustest tühistada, loodan, et sellest S-tsoonist oli teile abi! Kui leidsite sellest abi, hääletage lahkesti Jah Kas see postitus oli kasulik allpool olevale küsimusele.

Teise võimalusena võite küsimuse esitamiseks või kommentaari jätmiseks kasutada selle lehe lõpus olevat vormi Jäta vastus.



kuidas kasutada robloxi administraatori käske

Lõpuks, rohkemate Google'i S-tsoonide vaatamiseks külastage meie Google'i juhiste lehte.