Kontrollige, kes on teie snapsi lugu Snapchatis vaadanud

Kuidas kontrollida, kes on teie Snapsi lugu vaadanud Snapchatis

Teie Snapchati lugu võimaldab teil 24 tunni jooksul fotot või videot kõigi oma Snapchati sõpradega jagada. Erinevalt tavalisest Snapchati fotost või videost, mida näete üks kord, saab Snapchati lugusid vaadata ikka ja jälle, kuni need hävitatakse 24 tundi pärast nende postitamist. Samuti näete, kui paljud teie sõbrad Snapchatis on oma Snapchati lugusid ja nimesid näinud.





Kui WhatsApp tutvustas nähtavat funktsiooni, olid inimesed vihased. Funktsioon muutis sõnumi ignoreerimise või vastuse ilma väga mõjuva põhjuseta võimatuks. Lõpuks on selle funktsiooni omandanud ja paljundanud teised sõnumside rakendused. Kõigil on võimalus seda keelata, erinevalt Snapchatist. Heas või halvas olukorras öeldakse teile täpselt, kui keegi on teie värskendusi, sõnumeid näinud või kui ta kirjutab. Snapchat saadab teile sõna otseses mõttes teatise, kui üks teie kontaktidest hakkab kirjutama. Rakenduses pole võimalik oma tegevust varjata ja see kehtib teie Snapchati loo kohta. Näete, kes nägid teie Snapi lugu üsna lihtsalt.



Loe ka: Salvestage reisirežiimiga andmeid Snapchati

Kontrollige, kes on teie Snapi lugu näinud

Lugude ekraanile pääsemiseks avage Snapchat ja kerige vasakule. Teil peaks juba olema aktiivne snap-lugu. Puudutage oma lugu. Ärge puudutage ühtegi kolmest küljenupust.



snapchat-lood



Kui puudutate oma lugu, hakkab see mängima. Seda ekraani vaadates märkate allosas väikest noolt. Kerige sellel noolel üles. Avaneb paneel, mis näitab, kui paljud inimesed on teie kiiret lugu näinud. Vaatamiste koguarvu näete vasakus ülanurgas. Järgmisena näete tema juures, mitu korda on teie lugu reprodutseeritud.

Piirangud

Snap-lugude kestus on piiratud - 24 tundi. See piiratud elu tähendab, et teie jälgijad / sõbrad / avalikkus Snapchatis näevad sel ajal teie lugu ainult. Samamoodi saate kontrollida, kes teie kiiret lugu nägi, kui see on saadaval.



Kui teie lugu on kulgenud, s.t 24 tunni möödumine, ei saa te enam kontrollida, kui palju teie loos vaatamisi on. Kui lisate oma loole seejärel rohkem pilte, saate kontrollida ainult selle loo vaateid. Loo vanemad hetktõmmised aeguvad 24 tunni pärast. Loos kuvatud vaated on mõeldud hetkepiltide jaoks, mis jäävad endiselt 24-tunnise perioodi sisse.



Kui soovite piirata seda, kes teie lugu näevad, saate seda teha. Võite lubada, et kõik teie jälgijad näeksid teie lugu või piirduksid ainult teie sõpradega. Sõbrad on inimesed, kes jälgivad sind ja jälgivad sind. Kui piirdute oma vahetu loo nähtavuse ainult sõpradega, ei näe inimesed, keda te ei jälgi, teie lugu.

Loe ka: Kuidas kustutada saadetud sõnum Snapchatis

Kui soovite lisandmoodulit jagada piiratud hulga sõpradega, pole teie lugu parim viis seda teha. Selle asemel on parem luua Snapchatis rühm ja jagada oma lugu rühmaga.