Blokeerige kasutajad Microsoft Teamsi saadetud sõnumite kustutamiseks

Microsoft Teams on üks populaarsemaid tööriistu, mis aitab meeskondadel kodust koostööd teha. Saate suhelda otse- ja grupisõnumite, videokonverentside kaudu oma meeskonnaliikmetega ja faile jagada. Vastasel juhul nõuaks see kolmanda osapoole teenuse kasutamist. Selles artiklis räägime sellest, kuidas blokeerida kasutajad Microsoft Teamsi saadetud sõnumite redigeerimiseks ja kustutamiseks. Alustagem!





Microsoft Teams pakub teile ka võimalust kohandada liidest vastavalt oma organisatsiooni vajadustele. Samuti saatke oma klientidele ja koostööd tegevatele liikmetele külaliste linke, et saada ajutine juurdepääs teie projektidele. Saate isegi oma meeskonnaliikmete sõnumite redigeerimisõigused tühistada. Ja isegi piirata saadetud sõnumite kustutamist.



kuidas teksti mspaindis pöörata

Kas soovite keelata Microsoft Teamsis saadetud sõnumite kustutamise ja redigeerimise? Siis olete sattunud õigele lehele. Oleme koostanud samm-sammulise juhendi, mis aitab teil Microsoft Teamsi kontol sõnumite kustutamise hõlpsalt keelata.

See võimaldab teil hoida meeskonnaliikmete vahelise suhtluse läbipaistvana, luues samal ajal võrdsema töökeskkonna. Vaatame, kuidas saate Microsoft Teamsis sõnumite kustutamise keelata.



Eemaldage saadetud sõnumite muutmise ja kustutamise luba

  • Microsoft Teamsis valige vasakpoolsel paanil menüü Teams.
  • Valige soovitud meeskond, kelle jaoks soovite sõnumite kustutamise keelata ja klõpsake nuppu ' 3-punktiline menüü ikooni nime kõrval.
  • vali ‘ Hallake meeskondi '. See viib teid oma meeskonna redigeerimise vahekaardile.
  • Otsige üles ja valige ' Seaded “, nagu allpool näidatud.
  • Seejärel kerige alla, kuni leiate märkeruudu pealkirjaga ' Andke liikmetele võimalus oma sõnumeid kustutada '. Tühjendage märkeruut. Sõnumite kustutamise võimalus on nüüd kõigi selle konkreetse meeskonna meeskonnaliikmete jaoks keelatud.

Kui soovite blokeerige kasutajatel muutmine sõnumid, tühjendage märge valiku kast ' Andke liikmetele võimalus oma sõnumeid muuta ‘. Kasutajad ei saa aga pärast saatmist oma sõnumeid redigeerida.



Eemaldage kõigi meeskondade jaoks saadetud sõnumite muutmise või kustutamise luba

Kui soovite keelata sõnumite kustutamise kõigis oma meeskondades. Seejärel peate iga meeskonna jaoks järgima sama protseduuri. Seda funktsiooni ei saa kõigis oma meeskondades korraga keelata.

Kes saavad Microsoft Teamsis saadetud sõnumeid muuta ja kustutada

Noh, nii külalis- kui ka liikmekasutajad saate Microsoft Teamsis oma meeskonnas saadetud sõnumeid muuta või kustutada. Kui eemaldate ülaltoodud loa. Seejärel eemaldatakse nii selle meeskonna külaliskasutajate kui ka liikmeskasutajate võimalused.



Kuidas teada saada, kas sõnum on kustutatud?

Ei. Saaja(te) jaoks eemaldatakse kustutatud sõnum kohe täielikult. Saatja jaoks asendatakse see tekstiga ' See sõnum on kustutatud ' ja tagasivõtu nupp. Sellel klõpsamisel kuvatakse kustutamissõnum tagasi.



Kuidas teada saada, kas sõnumit on muudetud?

Jah, Microsoft Teams paneb Redigeeritud 'märkus kohe pärast sõnumit. Kuid see ei saa esile tõsta seda, mis sõnumisse lisati või kustutati. Te ei näe ka algset sõnumit.

Järeldus

Olgu, see oli kõik, inimesed! Loodan, et teile meeldib see saadetud sõnumite kustutamise artikkel ja leiate sellest abi. Andke meile selle kohta tagasisidet. Samuti siis, kui teil on selle artikliga seotud täiendavaid küsimusi. Seejärel andke meile allpool olevas kommentaaride jaotises teada. Võtame teiega varsti tagasi.

Head päeva!

Vaata ka: Kuidas WhatsAppis võltssõnumit märgata